AANBIEDING

Eduard tandemas plateauwagen met compleet veiligheidspakket!

Bij Aanhangwagens Paul Koster vindt u altijd scherp geprijsde aanhangers. De aanbieding op deze pagina verandert regelmatig, dus zit er op dit moment niet de aanhangwagen bij die u zoekt? Wellicht is de volgende aanbieding het type dat u zoekt! Kijkt u verder in onze productpagina’s, dan ziet u dat u voor een goedkope aanhangwagen ook in ons reguliere assortiment terecht kunt.

Eduard tandemas plateauwagen met veiligheidspakket!. Lees snel verder! Hebt u interesse in deze of een van onze andere aanhangers? Neem dan contact met ons op of kom langs!

310x160 2000 kg verkleind

Eduard tandemas plateauwagen 310 x 160 cm met veiligheidspakket.

Informatie

Zolang de voorraad strekt hebben wij voor u een superactie! Eduard tandemas plateauwagen met de volgende kenmerken: * Afmetingen 310 x 160 cm binnenwerks * Aluminium borden, 30 cm hoog, rondom te openen * tandemas, 2000 kg * Circa 1500 kg netto laden * Bindhaken in de bak en aan de buitenzijde * Zwaar steunwiel * Reservewiel op steun gemonteerd * Disselslot * Afdeknet 350 x 180 cm met elastiek rondom * Kenteken, nummerplaat. * Dit alles voor de ongelooflijke stuntprijs van € 1995,00 excl. 21% btw. Wilt u langskomen? Prima, maar laat u het even weten van te voren? Wij zijn namelijk niet altijd aanwezig, Prijs: € 1995.00 excl. 21% btw