Boottrailers

Boottrailers te koop voor een scherpe prijs
Bij Aanhangwagens Paul Koster vindt u behalve normale aanhangers ook boottrailers. Wij zijn dealer van Vlemmix boottrailers, de op twee na grootste boottrailerfabrikant van Nederland. Producten van dit merk kenmerken zich vooral door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Sinds kort is Aanhangwagens Paul Koster businesspartner van Vanclaes boottrailers. Vanclaes is een nieuw Nederlands merk boottrailer. Vanclaes onderscheidt zich door maatwerk, superieure kwaliteit en gebruiksgemak. Kortom, voor een boottrailer op maat moet u een Vanclaes hebben!

Aanhangwagens Paul Koster heeft dus boottrailers te koop voor een zeer scherpe prijs! Er zijn verschillende types verkrijgbaar, variërend in afmetingen en draagkracht. In ons assortiment vindt u boottrailers geschikt voor boten tot wel 2800kg! Extra opties, zoals een boeggeleider, kunt u ook bij ons kopen. Verder kunt u ook voor vakkundig advies over de koop van een boottrailer of over het onderhoud ervan bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar!